Rezultatele examinării medicale. Copila de 14 ani a fost ÎNJUNGHIATĂ și BĂTUTĂ CRUNT în urmă cu un an

108
Rezultatele examinării medicale. Copila de 14 ani a fost ÎNJUNGHIATĂ și BĂTUTĂ CRUNT în urmă cu un an - violentainfamilieintreprejudici2-1367238720.jpg

Articole de la același autor

Copila de 14 ani care a fugit zilele trecute de acasă pentru că nu mai suporta calvarul prin care trecerea a fost dusă, astăzi, la Serviciul de Medicină Legală Constanța pentru examinări de specialitate. 




În urma verificărilor, medicii au concluzionat: "minora prezintă un himen integru (este virgină), pe corp s-au constatat semne restante (vechi), ale unor leziuni traumatice care ar fi putut fi produse în urmă cu aprox. 1-2 ani, prin lovire cu sau de corp dur ori cu un corp tăietor-înțepător, al căror mecanism nu poate fi precizat și care au necesitat 8-9 zile îngrijiri medicale de la data producerii".  Reamintim că adolescenta de 14 ani a plecat de acasă pe 24 aprilie pentru că nu mai suporta abuzurile sexuale orale din partea noului soț al mamei sale adoptive. Minora a fost consiliată de psihologii de la Direcția pentru Protecția Copilului, care au decis, cel puțin pentru o perioadă, internarea ei într-un centru de plasament. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 15 Februarie 2013
Stire din Sănătate : Nou laborator performant de analize
Pagina a fost generata in 0.5601 secunde