Reținuți după ce l-au bătut pe cel de la care au cumpărat o maşină

217

Articole de la același autor

Trei bărbaţi din localitatea Hârşova au fost reţinuţi de poliţişti şi sunt cercetaţi pentru lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. „Urmare a cercetărilor într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, polițiști de investigații criminale din cadrul Poliției orașului Hârșova au identificat trei bărbați, cu vârste cuprinse între 29 și 45 de ani, bănuiți de comiterea faptelor”, precizează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Astfel, la data de 10 septembrie, cei trei bărbaţi ar fi agresat fizic un bărbat, de 41 de ani, în timp ce acesta se afla pe o stradă din oraș. Se pare că agresorii sunt din aceeaşi familie, iar victima le vânduse o maşină, de care cumpărătorii au fost nemulţumiţi.

În urma administrării probatoriului în cauză, bărbații au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al I.P.J. Constanța, iar în cursul zilei de vineri au fost prezentați Judecătoriei Hârșova cu propunere de arestare preventivă.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5311 secunde