Rețea de tâlhari PERICULOȘI, reținută de polițiști

223
Rețea de tâlhari PERICULOȘI, reținută de polițiști - politia3134849137113927128691407-1412063972.jpg

Articole de la același autor

Opt indivizi, cu vârste între 17 și 27 de ani, au fost reținuți și urmează să fie duși, astăzi, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Hârșova, cu propunere de arestare, fiind acuzați că au bătut crunt patru bărbați și le-au furat mii de lei. Potrivit anchetatorilor, faptele au fost comise în două nopți consecutive din luna mai. Suspecții le convingeau pe victime să vină în Pantelimon, sub pretextul că vor să le vândă lână sau oi. Odată ajunse la marginea localității amintite, după lăsarea întunericului, victimele erau bătute crunt și jefuite. În felul acesta, suspecții ar fi sustras 4.000 de lei și un telefon mobil, de la doi bărbați din Hârșova, în noaptea de 27 spre 28 mai, iar în noaptea următoare, 3.000 de lei și două telefoane mobile, de la doi bărbați din Medgidia.

Victimele au mers la Poliție și au reclamat ceea ce li s-a întâmplat, dar suspecții au negat că le-ar fi tâlhărit. Din contră, au susținut tot timpul că de fapt victimele ar fi venit la furat. 


Astăzi, opt dintre suspecți au fost reținuți. Este vorba despre Marius Drăguț, Blaj Constantin, Ionuț Marian Munteanu, George Ghiorțu, Marius T., George Constantin B, Marius Amarandei și Iosif Cernică. Al nouălea suspect, Cristian Alexandru Drăguț - cel care este, de altfel, și capul rețelei - este arestat într-un alt dosar, pentru tentativă de omor. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4503 secunde