Reprezentanții Școlii de Maiștri Militari, prezenți la ședințele cu părinții elevilor din anii terminali

103

Articole de la același autor

La inițiativa Școlii Militare de Maiștri Militari a Forțelor Navale "Amiral Ion Murgescu" și sub egida Inspectoratului Școlar Județean Constanța, în anul 2008 s-a încheiat un protocol de colaborare cu mai multe licee și colegii tehnice constănțene, pentru familiarizarea elevilor din anii terminali cu învățământul militar de marină, cu competen-țele profesionale ale maistrului militar de marină.

Întâlnirea din acest an a reprezentanților instituțiilor parte-nere, 19 la număr, a avut loc săptămâna aceasta, la sediul școlii militare. Agenda acestei întâlniri a cuprins bilanțul activităților comune desfășurate în anul școlar 2012/2013, continuarea proiectului instituției militare de învățământ "O zi în școala militară", participarea elevilor la activități și concursuri tematice culturale, sportive, la activitățile prilejuite de sărbătorirea unor zile cu semnificație deosebită în istoria națională și la activități de socializare organizate de instituția militară de învățământ cu diferite ocazii.

Ca element de noutate pentru direcțiile de acțiune în cadrul protocolului, pentru anul școlar 2013/2014 a fost introdusă propunerea reprezentantului Inspectoratului Școlar Județean Constanța, prof. dr. ing. Gabriela Neagu, de implicare a părinților în cât mai multe activități ale elevilor și necesitatea participării reprezentanților școlii militare la ședințele cu părinții elevilor din anii terminali, pentru promo-varea ofertei educaționale mi-litare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : Delegație NATO la Constanța
Sâmbătă, 12 Octombrie 2013
Stire din Eveniment : "Incendiu"  la Divizionul 150  Rachete Navale
Pagina a fost generata in 0.3113 secunde