Remorcă furată din Germania, găsită la Tuzla

324
Remorcă furată din Germania, găsită la Tuzla - remorcadingermania-1477588190.jpg

Articole de la același autor

După ce autoritățile din Germania au declarat furată o autoremorcă marca Bender, iată că oamenii legii din România au dat nas în nas exact cu cel care "găzduia" furtul. 


Totul s-a petrecut în timp ce polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Constanța - Compartimentul Furturi Auto, au desfășurat o acțiune cu scopul de a preveni și combate traficul internațional cu autovehicule furate. Acțiunea lor nu a rămas fără ecou, căci agenții au identificat, în localitatea Tuzla, autoremorca tip Bender, despre care exista informația că este furată.


După verificări amănunțite, s-a stabilit faptul că autoremorca în cauză, folosită de un constănțean, în vârstă de 33 de ani, era căutată de autoritățile din Germania, fiind declarată furată încă din luna martie a acestui an.

Bărbatul a rămas fără vehiculul furat, evaluat la aproximativ 2.000 de euro. Remorca a fost dusă la sediul Gărzii de Coastă, iar oamenii legii continuă cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tăinuire. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2599 secunde