Rectorul Universității "Ovidius" rămâne în arest

1002
6
Rectorul Universității

Articole de la același autor

Rectorul suspendat al Universității "Ovidius", Tiberius Dănuț Epure, rămâne în arest. Cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată și depusă la Tribunalul București de Epure a fost declinată în favoarea Tribunalului Ilfov. 
Reamintim că, pe 31 iulie, Tribunalul București a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție, hotărând arestarea preventivă a lui Tiberius Dănuț Epure, pentru luare de mită, și a lui Stere Tala, pentru complicitate la luare de mită, pe o perioadă de 29 de zile. Pe data de 6 august, Curtea de Apel București a decis punerea în libertate doar a lui Stere Tala, față de care s-a dispus luarea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi țara, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 6 august până la data de 4 septembrie, inclusiv. 
Pe durata măsurii dispuse, Stere Tala este obligat, printre altele, să se prezinte la organul de urmărire penală sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat, să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte nicio categorie de arme, să nu se apropie de coinculpați, de membrii familiilor acestora, de martorii din prezenta cauză și să nu comunice cu aceste persoane, în mod direct sau indirect. 


Comentează știrea

constantean
21 august 2013
Mai e de lucru la Ovidius

Tot orasul stia ca individul asta era un spagar lipsit de orice fel de scrupule. Dar ca un mediocru cu profil de infractor sa ajunga rector, asta chiar ca deja depasise orice limita si spune multe despre serparaia de la Ovidius sau "profesorii" care l-au votat in masa pe unul cu profil cat mai aproape de-al lor. Ar fi pacat pentru orasul asta sa se rateze acest moment. Structurile statului ar trebui sa-si continue treaba si sa curete puroiul de-acolo. In caz contrar, Constanta o sa ramane definitiv un oras universitar de mana a 15-a.

ok
21 august 2013
ok

De acord cu cele spuse, dar epure nu a fost votat in masa. A avut 58%, atat. Nu 100%. Dupa prima luna de conducere cred ca avea sub 50%, asta datorita numirii in functii de decani a unor indivizi si individe care sunt exact ca el: nesimtiti si spagari. Daca Taralunga ar candida, ar sterge pe jos cu gasca asta de epurasi. Sa-i vedem pe urma pe lingaii gen fulea si panaitescu cum se tavalesc in chinuri.

Răspuns la: Mai e de lucru la Ovidius
Adăugat de : constantean, 21 august 2013
Tot orasul stia ca individul asta era un spagar lipsit de orice fel de scrupule. Dar ca un mediocru cu profil de infractor sa ajunga rector, asta...
ok2
21 august 2013
un nou rector

Taralunga rector! Macar si pentru faptul ca a luat atitudine si a demascat capetenia unei retele de pseudouniversitari care cand au ajuns sus, au uitat sa se uite in jur. Lista de lingai e lunga, dar fulea si panaitescu ocupa locuri in top five.

studenta
21 august 2013
IN SFARSIT

Era si cazul !!! dupa atatia anii... au mai rams cativa pe acolo care cer si primesc, vand licente si inchid ochii...

unu`
21 august 2013
Taralunga+Lilios=relatie sentimentala

de ce nu ne spune Taralunga si Lilios cum au avut ei doi impreuna o "mica firma" care avea contract cu Universitatea Ovidius pe medicina muncii...si aveau tarif de angajat la universitate 65 ron/persoana/luna x 1000 de angajati...faceti si voi socoteala singuri...asa ca sa nu imi spuneti voi mie de Taralunga,escrocul numarul 1 al universitatii si plus de asta sa ne spuna cum acum 2 ani au bagat studenti la farmacie ca nebunii si ministerul le-a taiat locurile fara taxa si i-au mutat 1 an de zila la facultatea de chimie pentru ca le luasera banii la studenti si urlau studentii ca nebunii ca ramaneau fara loc la facultatea de farmacie....va rog sa nu-mi spuneti de Taralunga...si de ce nu spuneti ca in fiecare seara Lilios il ducea pe Taralunga la camin si ramanea cu el in camera pana dimineata si plecau impreuna la munca dupa ca "stateau de vorba tata noaptea"...nu este o seara,nu sunt doua,nu trei seri...asta se intampla seara de seara cat Taralunga statea in Constanta....si Lilios are un Audi frumos...asa alb....ii statea bine lui Taralunga in dreapta masinii lui Lilios...asta e...oamenii traiau impreuna....si ea are si un copil cu el...impreuna....sper sa iasa la iveala relatia lor...

UNA
23 august 2013
Pentru unu

Am fost curioasă și am verificat dacă a fost sau este înregistrată vreo firmă cu cei doi acționari, Lilios si Taralunga si nu este, nici nu a fost. Deci minți lumea. In rest cred ca ești geloasă. Taralunga este un tip bine, dar e prea destept pentru tine.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.383 secunde