Rectorul Universității Ovidius rămâne în AREST

489
2
Rectorul Universității Ovidius rămâne în AREST - dsc01411375206536-1376998410.jpg

Articole de la același autor

Rectorul suspendat al Universității Ovidius, Tiberius Dănuț Epure, rămâne în arest. Cererea de liberare provizorie sub control judiciar formulată și depusă la Tribunalul București de Epure a fost declinată în favoarea Tribunalului Ilfov. 




Reamintim că, pe 31 iulie, Tribunalul București a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție - Direcția Națională Anticorupție, hotărând arestarea preventivă a lui Tiberius Dănuț Epure, pentru luare de mită, și a lui Stere Tala, pentru complicitate la luare de mită, pe o perioadă de 29 de zile. Pe data de 6 august, Curtea de Apel București a decis punerea în libertate doar a lui Stere Tala, față de care s-a dispus luarea măsurii preventive a obligării de a nu părăsi țara, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 6 august până la data de 4 septembrie, inclusiv. 


Pe durata măsurii dispuse, Stere Tala este obligat, printre altele, să se prezinte la organul de urmărire penală sau la instanța de judecată ori de câte ori este chemat, să nu dețină, să nu folosească și să nu poarte nici o categorie de arme, să nu se apropie de coinculpați, de membrii familiilor acestora, de martorii din prezenta cauză și să nu comunice cu aceste persoane, în mod direct sau indirect. 


Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

celalalt
20 august 2013
-

Doamna Andreea Iliescu, cum de ati fost desemnata sa scrieti dumeavoastra despre inculpatul Epure? Subiectul era al doamnei Simona Anghel. Ea se pricepea de minune sa-l pupe in dos de dimineata pana seara. Sau Simona scrie cand e de bine, iar Andreea a sacrificata? Simono, treci, fata, la interval si baga material ca acusi iese mos Caisa de la parnaie si iti arunca 100 de euro sa-l preaslavesti in cel mai jegos stil cu putinta !!!!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.559 secunde