Recrutare de candidați pentru facultățile de pompieri

328
Inspectoratul pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța selecționează candidați pentru instituțiile de învățământ militar superior în arma pompieri. Tinerii sunt așteptați să se înscrie la admiterea în Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București - Facultatea de Pompieri și Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" - Boldești, jud. Prahova.
Candidații interesați de oricare dintre cele două instituții de învățământ trebuie să fie absolvenți de liceu, cu diplomă de bacalaureat (inclusiv promoția 2012) și să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 27 de ani, împliniți în anul participării la concurs.
Pentru sesiunea 2012 au fost scoase la concurs 35 de locuri de ofițeri (în cadrul Academiei de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București - Facultatea de Pompieri), 50 de locuri de subofițeri (în cadrul Școlii de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" - Boldești).
Temenul limită pentru înscriere este 22 iunie 2012 pentru candidații interesați de Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza" București - Facultatea de Pompieri și 10 august 2012 pentru cei interesați de Școala de Subofițeri Pompieri și Protecție Civilă "Pavel Zăgănescu" - Boldești.
Precizări și informații suplimentare se pot obține de la sediul Inspectoratului pentru Situații de Urgență "Dobrogea" al județului Constanța din str. Mircea cel Bătrân nr. 110, pe site-ul instituției - www.isudobrogea.ro sau la telefon: 0241.617.381, 0241.617.090 - Biroul Resurse Umane.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3863 secunde