Record de viteză pe Transfăgărășan

657
4
Record de viteză pe Transfăgărășan - maxresdefault-1438682543.jpg

Articole recomandate

Cursa inedită pe Transfăgărășan. Un italian a stabilit primul record de viteză pe cel mai șerpuit drum din România, Transfăgărășan. A parcurs 13 kilometri în 9 minute și 13 secunde cu bolidul care are sub capotă 630 de cai putere. Cursa a fost urmărită de pe marginea drumului de sute de turiști.

Ferrari pe Transfăgărășan. Italianul Fabio Barrone a scris istorie pe Transfăgărășan după un an de pregătire, dar timpul obținut i-a luat prin surprindere chiar și pe membrii echipei.

Cursa s-a desfășurat pe o porțiune de 13 kilometri între Bâlea Cascadă și Bâlea Lac, unul dintre cele mai dificile segmente din partea de coborâre a Transfăgărășanului spre Sibiu. Este primul record de viteză stabilit pe Transfăgărășan, redenumit de italieni autodromul lui Dumnezeu.

Ultimul model de Ferrari pe Transfăgărășan. Modelul condus de pilotul italian a avut un design special gândit pentru această ocazie. A fost imprimat cu lilieci care să amintească de "Dracula", iar inginerii au lucrat câteva luni la partea de suspensii a mașinii. Nimeni nu a avut voie să urce pe Transfăgărășan timp de 4 ore până la începerea cursei. 

Comentează știrea

consyt
4 august 2015
oferta

Exceptional! Aici castigati din prima luna bani! 100-285 de euro lunar! Aceasta oferta este un adevarat chilipir! Cautam urgent oameni extrem de seriosi care vor sa colaboreze cu noi in timpul liber sau full-time (la alegere) si sa castige 100 de euro lunar (part-time) sau 285 euro lunar (full-time) acum, din prima luna. Pentru mai multe informatii, solicitati acum detalii unuia dintre membrii echipei noastre, la una dintre adresele noastre de email:[email protected]

cosmin
4 august 2015
mda

bine ca v a facut ceausescu sosea prin munti ca prostii din guvern nu s in stare decat sa fure

Bogdan D
5 august 2015
Transfagarsan

pentru a mia oara. Poza folosita NU este cu Transfagarasanul!!! Acea stanca imensa, la poalele careia serpuieste drumul, nu este prezenta pe Transfagarasan. Pasul este unul din sudul Austiriei, dar vad ca necunoasterea nu are limite. E trist ca nu suntem in stare sa recunoastem "cea mai cunoscuta sosea dn Ro". vad ca fff multe site-uri au facut confuzia asta, de a ajuns pana si Google sa indexeze poza ca Transfagarsan..

Bogdan D
5 august 2015
Transfagarsan

Update: este vorba de St. Gotthard Pass (Elvetia, nu austira, scuze) https://puglia2010.files.wordpress.com/2010/03/p92b_saint_gothard_pass_switzerland.jpg

Articole pe aceeași temă

Vineri, 24 Iulie 2015
Stire din Actual : TRAGEDIE ÎN ITALIA!
Sâmbătă, 18 Iulie 2015
Stire din Actual : Fără precedent în istoria Italiei!
Pagina a fost generata in 0.372 secunde