Record de amenzi! Polițiștii locali, cu ochii pe constănțenii indisciplinați

210
Record de amenzi!  Polițiștii locali, cu ochii  pe constănțenii indisciplinați - recorddeamenzi-1532447533.jpg

Articole de la același autor

 232 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 61.115 de lei, au fost aplicate într-o singură zi de către polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală Constanța.

Polițiștii locali din cadrul Direcției Generale Poliția Locală au acționat, zilele trecute, pe raza municipiului Constanța în scopul verificării, respectării prevederilor legale referitoare la tulburarea ordinii și liniștii publice, circulației pe drumurile publice, legalitatea efectuării lucrărilor de construcții, identificarea problemelor reprezentate de neasigurarea unei permanente stări de curățenie în incinta proprietăților, neîntreținerea fațadelor clădirilor, protecția mediului, depistarea persoanelor care apelează la mila publicului, depistarea persoanelor care nu-și îndeplinesc obligațiile legale privind deținerea unui animal de companie, depistarea persoanelor care circulă cu mijlocul de transport public în comun și care nu dețin titlu de călătorie valabil, precum și pentru respectarea normelor legale în vigoare privind desfășurarea comerțului stradal și a activităților comerciale.

"La nivelul Direcției Generale Poliția Locală Constanța au fost înregistrate 41 de abateri constatate pentru nerespectarea Codului Rutier, în special opriri/staționări neregulamentare efectuate pe arterele și străzile principale din oraș. Scopul acestor activități de verificare și control a fost cel al fluidizării traficului rutier în municipiul Constanța.

Vizate au fost și persoanele care circulă cu mijlocul de transport public în comun și care nu dețin titlu de călătorie valabil. În acest domeniu au fost sancționați contravențional 80 de călători", precizează reprezentanții Poliției Locale Constanța.

De asemenea, în ceea ce privește desfășurarea comerțului ilicit au fost sancționate contravențional 20 de persoane, care comercializau ambulant pe plajă sau în zonele adiacente piețelor agroalimentare constănțene.

"Reamintim constănțenilor că nerespectarea normelor legale care intră în sfera de competență a poliției locale poate atrage răspunderea contravențională a persoanei fizice sau juridice. Numai împreună putem asigura un climat de siguranță și disciplină în municipiul Constanța!", mai spun cei de la Poliția Locală. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5428 secunde