Reacția străzii, după anunțul premierului: Nu cedăm! NU credem!

136
Reacția străzii, după anunțul premierului: Nu cedăm! NU credem! - 16523983122391007102906113343905-1486286640.jpg

Articole recomandate

Anunțul premierului Sorin Grindeanu privind abrogarea Ordonanței 13 nu i-a mulțumit pe oamenii ieșiți să protesteze în stradă. 


Manifestanții spun că discursul prim-ministrului a fost neclar: nu se știe clar dacă va fi abrogare sau prorograre, prorogare înseamnă doar că va fi amânat termenul de aplicare, dar, în final, tot va produce efecte. Discursul premierului nu pare de ajuns pentru a-i convinge pe oameni să nu mai iasă în stradă, scrie digi24.ro

"Mâine (n.r azi) vom face, în regim de urgență, o ședință de guvern pentru abrogarea acestei ordonanțe", a anunțat premierul.

La Cluj-Napoca:

"Hoții! Hoții!", a fost răspunsul oamenilor aflați în stradă

"Nu contează declarațiile pe care le-a făcut! Noi, studenții, tot vom merge la București! Până nu vedem în Monitorul Oficial că este publicată, nu credem!"

La Constanța:

"E spre binele țării, dar acum trebuie să plece!"

"Foarte bine! De asta ne-am luptat!"

La Oradea:

"Continuăm protestele! Nu mai avem încredere în acești oameni! O țară întreagă nu mai are încredere! Asta e o soluție pe jumătate. Vrem și demisia lor!"

La Galați:

"Nu ne păcălește! Nu cedăm! Dacă el își face impresia că nu mai ieșim în stradă, se înșală"

"Nu pot să cred pentru că au ieșit și au spus suficient de multe lucruri, care până în acest moment nu au fost credibile, așa că așteptăm ședința de guverrn".

La București:

"Vom veni cu toții aici indiferent de jocul cuvintelor folosite de premier și, probabil până nu se va închide total această acțiune pe care ei au vrut să o facă mișelește marți noaptea, nu ne vom opri".

"Îmi e să nu fie doar o stratagemă ieftină. Să o pună într-o altă cheie, într-un alt mod, peste ceva vreme".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2381 secunde