RAZIE în Faleză Sud / Polițiștii au găsit arme albe și laptopuri furate

362

Articole de la același autor

Polițiștii din municipiul Constanța au desfășurat, în această dimineață, o amplă acțiune pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor cu violență și contra patrimoniului, precum și identificarea unor suspecți care se sustrag urmăririi penale.

Între orele 6.00 - 9.00, sub coordonarea Poliției Municipiului Constanța, polițiștii constănțeni în cooperare cu jandarmii constănțeni și sprijiniți de specialiștii R.A.J.A. și E.N.E.L. Constanța au desfășurat o acțiune în Cartierul Faleză Sud Constanța, având ca obiective prevenirea și combaterea infracțiunilor cu violență și contra patrimoniului, precum și identificarea unor suspecți care se sustrag urmăririi penale.

Astfel, au fost desfășurate șase percheziții domiciliare, 28 de controale efectuate cu R.A.J.A. și E.N.E.L., fiind controlate 8 autovehicule, 37 de persoane legitimate, 13 persoane conduse la sediu poliției, amprentate și fotografiate.

În urma acțiunii au fost constatate 13 infracțiuni, pe numele a 16 persoane fiind deschise dosare de cercetare penală, iar trei persoane au fost reținute pe bază de ordonanță pentru 24 de ore.

De exemplu, au fost identificați I. Menderiș, de 21 ani, din Constanța, I. Airedin de 27 ani, din Castelu și A. Cudret, de 25 ani, din Constanța, care se sustrăgeau cercetărilor privind vătămarea corporală gravă a unui bărbat, pe 25 septembrie. Bărbații au fost reținuți pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța cu propuneri corespunzătoare;

De asemenea, au fost descoperite branșamente ilegale prin care se sustrăgea curent electric de la rețea la două imobile situate pe strada Viorelelor, procedându-se la debranșare și întocmirea de dosare penale pentru furt de energie electrică;

Pe timpul perchezițiilor au fost descoperite mai multe obiecte contondente și două arme albe, precum și două laptop-uri, pentru care nu au fost prezentate documente justificative.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6412 secunde