Razie de amploare în județul Constanța: pe urmele hoților și șoferilor beți!

228
Razie de amploare în județul Constanța: pe urmele hoților și șoferilor beți! - razierural2-1610723513.jpg

Articole de la același autor

Polițiștii constănțeni au desfășurat, în cursul zilei de joi, 14 ianuarie, o razie de amploare în mediul rural. Scopul acțiunii desfășurate de secțiile de poliție rurală a fost prevenirea și combaterea faptelor cu violență, a infracțiunilor la regimul rutier, dar și limitarea răspândirii infecției cu noul coronavirus. La acțiune au participat peste 120 de forțe de ordine, de la ordine publică, rutieră, luptători de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, cât și jandarmi din cadrul Grupării Mobile „Tomis”. Forțele de ordine au verificat peste 60 de localuri, piețe, precum și 14 parcuri, fiind legitimate peste 500 de persoane. În urma activităților, au fost aplicate 101 sancțiuni contravenționale, dintre care 93 la Legea 55/2020 și 8 la Legea 61/1991. De asemenea, polițiștii rutieri au oprit pentru control 280 de autoturisme, iar în urma verificărilor au fost aplicate 54 de sancțiuni contravenționale la O.U.G. 195/2002. Totodată, au fost reținute șapte permise de conducere și opt certificate de înmatriculare.

În cadrul acțiunii, polițiștii au reușit să dejoace planurile unui individ care intrase în casă peste un bărbat, pentru a-l jefui. În jurul orei 19.30, polițiști din cadrul Secției 7 Rurală Crucea au fost sesizați, prin apel 112, de către un bărbat, de 68 de ani, din comuna Gârliciu, despre faptul că două persoane, sub pretextul că ar căuta o rudă, ar fi pătruns în locuința vârstnicului și ar fi încercat să sustragă produse alimentare.

Patrula intercomunală de poliție s-a deplasat în cel mai scurt timp la adresa indicată, unde a surprins și identificat, în locuință, doi bărbați, de 22, respectiv 44 de ani, din orașul Hârșova. Cei doi sunt anchetați pentru furt calificat.

De asemenea, polițiștii anchetează mai mulți bărbați, surprinși la volan deși nu aveau permis sau erau sub influența alcoolului. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4271 secunde