RAZIE ANTI-COVID în Constanța. Amenzi pe bandă rulantă pentru LOCALURI!

648
RAZIE ANTI-COVID în Constanța. Amenzi pe bandă rulantă pentru LOCALURI! - razie-1616675530.jpg

Articole de la același autor

În cursul zilei de ieri, 24 martie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța - secțiile de poliție urbană - au organizat acțiuni pe linia verificării și respectării măsurilor impuse prin Legea 55/2020, pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei COVID-19. La activități au participat peste 40 de polițiști, fiind verificate peste 35 de societăți comerciale și legitimate aproximativ 600 de persoane. În urma activităților, au fost aplicate 18 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 41.000 de lei. 
Polițiștii Secției 1 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în incinta a două restaurante, situate pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu și bulevardul Mamaia, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. 
Cei doi administratori ai societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 14.000 de lei. 
Polițiștii Secției 3 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că șase localuri de pe raza de competență desfășoară acte de comerț în spațiu închis, încălcându-se prevederile Legii 55/2020. Administratorii societăților comerciale în cauză au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 13.000 de lei.
Polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în patru baruri de pe raza municipiului Constanța se servesc băuturi alcoolice, în condițiile în care activitatea nu este permisă în astfel de locuri. 
Operatorii economici au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 8.000 de lei. 
Totodată, polițiștii Secției 4 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, pe două terenuri de fotbal (acoperite cu balon), situate pe strada Gladiolei, respectiv Dumitru Marinescu, din municipiu, se desfășoară activități sportive în spațiu închis, la care participă mai multe persoane. 
Administratorii celor două societăți comerciale au fost sancționați contravențional de către polițiști, cu amendă în valoare de 12.500 de lei, respectiv 3.000 de lei, conform Legii 55/2020. 
Polițiștii Secției 5 s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că în trei baruri de pe raza municipiului Constanța, se desfășoară acte de comerț în spațiu închis,  nerespectându-se prevederile Legii 55/2020.
Administratorii societăților comerciale au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare totală de 4.000 de lei. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.6552 secunde