Răsturnare de situație în cazul lui Gabi Tamaș. Fotbalistul mai rămâne 48 de ore în arest

527
Răsturnare de situație în cazul lui Gabi Tamaș. Fotbalistul mai rămâne 48 de ore în arest - tamas53828500-1553718776.jpg
Judecătorul a decis inițial ca Gabi Tamaș să fie plasat sub arest la domiciliu dar, dar Poliția israeliană a făcut apel și a avut câștig de cauză, astfel că fotbalistul va mai petrece cel puțin 48 de ore în arestul din Petah Tikva.

După o audiere de urgență care a durat o oră și 40 de minute, judecătorul a decis ca Gabi Tamaș să rămână în arest pentru încă 48 de ore, deși există și surse care precizează că internaționalul român ar rămâne în custodia Poliției până duminică. Audierea a avut loc cu ușile închise, iar Gabi Tamaș a fost adus și scos pe ușa din spate pentru a evita întâlnirea cu presa, scrie presa israeliană.

Prima instanță decisese ca Tamaș să fie plasat în arest la domiciliu. Potrivit Gazetei Sporturilor, audierea a durat aproape două ore (o oră și 45 de minute mai exact), ceea ce reprezintă un record pentru un asemenea caz. Jucătorul și cei care îl însoțeau, printre care și soția sa, nu au oferit declarații la ieșirea din sala de judecată. Singurul care a vorbit a fost Noam Reghev, ofițerul de presă al lui Hapoel.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.1497 secunde