Răspuns amuzant de la MAI, la întrebarea unui șofer supărat pe cei care nu semnalizează

2453
Răspuns amuzant de la MAI, la întrebarea unui șofer supărat pe cei care nu semnalizează - 48191343233157662691271510368621-1544618376.jpg

Articole recomandate

Ministerul Afacerilor Interne a postat, în urmă cu puțin timp, pe pagina de  Facebook, un răspuns amuzant la întrebarea unui șofer nemulțumit de cei care nu semnalizează la schimbarea direcției de mers, atunci când se află la volan:


"Întrebare primită pe Facebook MAI:

-Bună ziua! Astăzi în trafic am numărat 3 BMW-uri care nu au semnalizat atunci când au schimbat direcția de mers. Știți cumva dacă s-a scos sistemul de semnalizare la astfel de mașini?

Răspuns:

1. Având în vedere că orice BMW pus la vânzare, indiferent de anul de fabricație, este full de full, full option, full extra, ultra full extra... sigur are și sistem de semnalizare.

2. Din câte știm nu a fost inventată mașina care să semnalizeze singură. Deci, problema sesizată ar fi la șoferi...

3. Dacă tot ne-ați întrebat de semnalizare, reamintim că indiferent de tipul autovehiculului, la schimbarea direcției de mers sau a benzii de circulație, este obligatoriu să se semnalizeze.

Acționarea manetei nu necesită efort, nu doare, previne apariția accidentelor și vă scapă de două-trei puncte amendă.

P.S. Pentru cei care nu semnalizați... nu ați vrea să știți ce cuvinte vă sunt adresate de ceilalți participanți la trafic... și nici noi nu le putem scrie pentru că ne ia mult timp și mai e și Post!"



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5309 secunde