Raed Arafat, evaluat de premierul Ludovic Orban după apariția înregistrărilor din Colectiv

151
Raed Arafat, evaluat de premierul Ludovic Orban după apariția înregistrărilor din Colectiv - avertismentdurlansatderaedarafat-1572262102.jpg

Articole recomandate

Activitatea Departamentului pentru Situații de Urgență va fi printre primele evaluate, dacă Guvernul Orban va fi instalat de Parlament. Declarația a fost făcută duminică seara de premierul desemnat, Ludovic Orban.


Fantomele morților din Colectiv îl urmăresc pe Raed Arafat. premierul desemnat Ludovic Orban a anunța evaluare activității sale la ISU după apariția ultimelro înregistrări apărute. "Trebuie ministrul de Interne, după ce va intra în funcție, să facă o evaluare extrem de serioasă a activității ISU, a activității lui Raed Arafat și aștept propunerea din partea ministrului de Interne".


Declarația vine în urma unei înregistrări video publicate recent de jurnaliștii Libertatea, care arată modul haotic în care au acționat echipajele ISU la tragedia din Colectiv și despre care Raed Arafat a spus că nu știa. Nici procurorii nu au știut de existența filmării, pe care ulterior au solicitat-o de la ISU.

În urma vizionării filmului, Parchetul General a trimis procurorilor militari cauza pentru a-i ancheta pe salvatori.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7695 secunde