RADU MAZĂRE ȘI-A DAT DEMISIA DIN FUNCȚIA DE PRIMAR. Ce le-a scris MAZĂRE constănțenilor

4199
10
RADU MAZĂRE ȘI-A DAT DEMISIA DIN FUNCȚIA DE PRIMAR. Ce le-a scris MAZĂRE constănțenilor - mazare1429954055-1432295961.jpg

Articole de la același autor

Radu Mazăre și-a înaintat, în urmă cu câteva minute, demisia din funcția de primar al municipiului Constanța. Demisia lui Radu Mazăre a fost depusă la secretarul general al municipiului Constanța. Motivul care a stat la baza hotărârii sale a fost hărțuiala la care a fost supus de procurorii DNA în ultimii 10 ani.


Redăm comunicatul de presă al Primăriei Constanța

Astăzi, 22 mai, domnul Radu Ștefan Mazăre și-a dat demisia din funcția de primar al municipiului Constanța.

Demisia a fost înaintată Consiliului Local și primăriei municipiului Constanța și adusă la cunoștința prefectului județului Constanța, domnul Constantin Ion.

Întrucât demisia conține și un mesaj pentru constănțeni, vă transmitem documentul înregistrat cu rugămintea de a-l publica integral.



Scrisoarea prin care Radu Mazăre și-a dat demisia din funcția de primar al Constanței


"Vreau să mulțumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar. Constanța și constănțenii au fost sufletul și datoria mea în tot acest timp.


Chiar dacă uneori am fost prea rebel sau nonconformist toată priceperea și energia mea mi-am dedicat-o comunității. Pentru greșelile făcute îmi cer iertare în fața tuturor.


Dorința mea de a face bine orașului și locuitorilor săi nu justifică însă nedreptățile, stresul și chinul la care sunt supus de atâta vreme.
Drept pentru care demisionez din funcția de primar al municipiului Constanța.


Colegilor și prietenilor le sunt dator cu mult respect și considerație. Începând de astăzi nu-mi mai doresc o viață publică politică."


Radu Ștefan Mazăre 






Click aici pentru a vizualiza demisia in format PDF








Comentează știrea

io
22 mai 2015
daaaaa!?

CRED CA ERA SI TIMPUL SA O FACA. DESTUL L AM INGHITIT. SA IA EXEMPLUL SI PUPINCURISTII LUI DIN PRIMARIE.

Crina
22 mai 2015
asta este cea mai buna zi

Mi-ati facut ziua mai buna cu stirea asta, mersi! In sfarsit se intampla si lucruri bune in constanta... Mai este si Fagadau, care acum probabil crede ca este zeu, dar ar fi bine sa nu se aseze prea confortabil pe scaunul de la conducerea primariei ca s-ar putea sa ii placa si o sa-i fie greu cand o sa il ia altcineva! Mazare, Fagadau... Aceeasi Marie cu alta palarie!

marian
22 mai 2015
aham

cu oamenii saraci cu duhul, ca tine, ionut. Asa-i cand vezi la doar 2 pasi in fata nasului si-atat..

alin
22 mai 2015
pric

ce se mai plang toti cand ajung in catuse!!! sarmanii!!! imi curge o lacrima din p..la. ai vazut ba ramses ca nu i ca n filme!!!!

dani
22 mai 2015
saracie

bai saracie, esti sarac cu mintea si cu duhul. Ai timp sa stai pe net si sa comentezi pentru clownul asta, insa sa duci mana cu care cersesti catre lopata e greu!

adi
22 mai 2015
mazare

Mazarica, sa dea D-zeu sa putrezesti in puscarie, sarac lipit (asta cam greu la cat ai furat dar speranta moare ultima), bolnav, singur si urat de toata lumea. In rest numai de bine, mm de hot ordinar !

mata curva
22 mai 2015
zdreanto

sa ma fut cu mata cacatule si cu bou ala de fitu

mata curva
22 mai 2015
zdreanto

sa ma fut cu mata cacatule si cu bou ala de fitu

cici
22 mai 2015
scapa orasul de baraci aruncate intr un cartier linistit..nu vrem ferentari de c/ta in tomis nord

Cine ne scapa de henri coanda.primeste votul tomis nordului.cart. dacia.tomis 3.eden.inel 1.Asa sa va ajute Dumnezeu..si pe noi sa scapam de ei

Send Me An Angel
4 iunie 2015
Send Me An Angel

Încrederea e punctul de plecare al îmbogățirii. Asta scrie celebrul Napoleon Hill în cartea "De la idee la bani". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email la "[email protected]"

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4687 secunde