Radu Mazăre: Nu mă opun extrădării, am obosit să lupt. După ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar

1770
Radu Mazăre: Nu mă opun extrădării, am obosit să lupt. După ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar - radumazare08022019-1557869224.jpg

Articole recomandate

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, a declarat că "a obosit să mai lupte cu statul român abuziv, și nu va mai lupta în Madagascar".

"Dacă instanța aceasta din Madagascar va decide că trebuie să fiu extrădat nu mă voi mai opune pentru că am obosit să lupt, am luptat destul cu statul român abuziv, nu voi mai lupta și aici, și în Madagascar. Dacă voi ajunge în România prin extrădare, după ce se va termina pedeapsa mă voi întoarce aici în Madagascar, până la sfârșitul zilelor", a declarat Radu Mazăre, fostul edil al Constanței.

Radu Mazăre a fost mutat în închisoare din arestul preventiv. Acesta ar putea ajunge în România la sfârșitul săptămânii.

Fostul primar al Constanței se află în celulă cu 42 de persoane, în condiții deosebit de grele. Majoritatea deținuților având probleme grave de sănătate și de subnutriție.  Escorta care se pregătește să-l aducă pe fostul primar al Constanței, va începe miercuri dimineață formalitățiile.

Sursa: romaniatv.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.9115 secunde