Radu Mazăre, încă 30 de zile de arest preventiv

348
1
Radu Mazăre,  încă 30 de zile  de arest preventiv - radumazare-1430330721.jpg

Articole de la același autor

Magistrații au decis prelungirea arestului preventiv cu încă 30 de zile în cazul primarului Constanței, Radu Mazăre. Judecătorii de la Înalta Curte de Casație și Justiție au admis propunerea procurorilor DNA de prelungire a mandatului de arestare preventivă. Decizia nu este definitivă și poate fi contestată.

Reamintim că Radu Mazăre a fost arestat pentru 30 de zile pe data de 2 aprilie, după ce magistrații ÎCCJ au admis contestația DNA. Anterior, pe 18 martie, un alt complet hotărâse ca Radu Mazăre să fie cercetat în libertate. Potrivit DNA, în perioada 2006 - 2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat și primit circa două milioane de euro de la reprezentanții a două societăți comerciale, în scopul facilitării emiterii documentațiilor de urbanism necesare dezvoltării unor proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenționau să le dezvolte în Constanța.

Comentează știrea

rodica
30 aprilie 2015
proiect

Tot ceea ce dăruim se întoarce mai devreme sau mai târziu la noi. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Marţi, 28 Aprilie 2015
Stire din Eveniment : Cu averile sub sechestru!
Sâmbătă, 25 Aprilie 2015
Stire din Politică-Administrație : Cine îi ia locul lui Radu Mazăre?
Pagina a fost generata in 0.5267 secunde