Punct fix de control al rovinietei, la Vama Veche

222
Punct fix de control al rovinietei, la Vama Veche - punctdecontrol2-1569512097.jpg

Articole de la același autor

Șase noi puncte fixe de control a valabilității rovinietei au fost puse în funcțiune, începând de ieri, pe rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi din România. Prin intermediul punctelor fixe vor fi înregistrate vehiculele care circulă fără achitarea corespunzătoare a tarifului de utilizare a drumurilor - rovinieta, în vederea sancționării cu amendă contravențională.

Toate cele șase puncte noi de control sunt amplasate în zona punctelor de trecere a frontierei Zimnicea, Turnu Măgurele, Foeni, Moravița, Jimbolia și Vama Veche. Astfel, în prezent, sunt 92 de puncte fixe de control valabilitate rovinietă pe întreaga rețea de drumuri naționale și autostrăzi. Punctele de control fac parte din SIEGMCR, sistemul informatic deținut de CNAIR.

"Recomandăm conducătorilor auto să verifice valabilitatea rovinietei, înainte de a utiliza rețeaua de drumuri naționale și autostrăzi. De asemenea, pentru a veni în sprijinul utilizatorilor, CNAIR pune la dispoziția acestora, pe portalurile web www.cnadnr.ro (secțiunea Verificare Rovinieta) și www.erovinieta.ro, un instrument prin care se poate verifica valabilitatea rovinietei, prin introducerea datelor vehiculului, cu număr de înmatriculare sau număr de identificare", precizează reprezentanții Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0805 secunde