Proxenet român, căutat de francezi și prins la Constanța. Bărbatul va fi extrădat

430
Proxenet român, căutat de francezi și prins la Constanța. Bărbatul va fi extrădat - arest133924156413539530141526028-1568886125.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de investigații criminale din Constanța au depistat un bărbat care era urmărit internațional pentru infracțiuni care ar fi fost comise pe teritoriul Franței. Schimbul de date și informații a fost asigurat prin Centrul de Cooperare Polițienească Internațională.
La data de 18 septembrie a.c., polițiștii de investigații criminale din cadrul I.P.J. Constanța au depistat un bărbat de 28 de ani, din Năvodari, pe numele căruia exista un mandat european de arestare, emis de autoritățile franceze.


Cel în cauză a fost dat în urmărire internațională, fiind bănuit de comiterea unor infracțiuni de constituirea unui grup infracțional organizat, proxenetism și spălarea banilor, fapte comise pe teritoriul Franței.


Pentru depistarea acestuia, polițiștii constănțeni au beneficiat de date și informații suplimentare obținute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională al Poliției Române.


Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J. Constanța. 


În cursul zilei de astăzi, acesta va fi prezentat Curții de Apel Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 15 zile, în vederea predării către autoritățile franceze.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4296 secunde