PROTESTELE CONTINUĂ LA CONSTANȚA / Mii de persoane s-au adunat în fața Prefecturii

321
1

Articole recomandate

UPDATE: Potrivit martorilor numarul protestatarilor a ajuns la 1000. UPDATE: Protestatarii au refuzat sa schimbe traseul, motivand faptul ca vor sa ajunga in fata sediului PSD.
UPDATE: In acest moment se afla aproximativ 200 de persoane pe platoul din fata Prefecturii, scandand ca isi doresc alegeri anticipate.


Aproximativ 100 de persoane s-au strans, în această seară, în fata Prefecturii Constanța. Cei mai mulți manifestanți cer demisia Cabinetului Grindeanu. Este cea de-a șaptea zi de proteste. Deși ordonanța a fost abrogată, oamenii nu renunță la manifestații.




Comentează știrea

Constantean
7 februarie 2017
Tradatorii?

Ii avetzi chiar in opozitia politica,in : pnl, usr, usb si pdl, in frunte cu johanis kw " sapte case ", casele au fost obtinute din asa zisele "meditatzii", masinile de lux, concediile facute in zone exotice, deplasarile 52 x2=104, adica intr-un an Bucuresti-Sibiu si retur, deplasarile facute sub forma cohortelor, adica cu o armata de : pazitori platitzi de pe urma platitorilor de taxe si impozite, adica si de romanii care nu-s iubitzi de johanis kw pentru ca el iubeste : "poporul, guvernul si parlamentul meu"! ciolos dj, gorghiu alina, turcan raluca, dan nicu......,opozitia politica din Romania, avetzi cu ce si cu cine sa va " laudatzi, si sa va mandritzi " ?! Rusineeeee sa va fie, ca suntetzi niste aventurieri, incompetentzi si incapabili politici

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1639 secunde