Protestatar care a lovit un jandarm la mitingul din 10 august, reținut de procurori

307
Protestatar care a lovit un jandarm la mitingul din 10 august, reținut de procurori - proteste-1538666962.jpg

Articole recomandate

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București au reținut joi un protestatar de la mitingul din 10 august din Piața Victoriei, acuzat de ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce a lovit un jandarm de mai multe ori cu piciorul, scrie Agerpres.


Reprezentanți ai Parchetului au precizat că este vorba despre unul dintre protestatarii care l-au lovit pe colegul femeii jandarm.


"În data de 10 august 2018, inculpatul T.C.F., în timp ce se afla în Piața Victoriei din București, sector 1, în timpul unui manifestații publice, alături de numeroase alte persoane, a agresat un subofițer de jandarmi aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu, aplicându-i mai multe lovituri cu piciorul. Totodată, prin acțiunile violente comise asupra persoanei vătămate, inculpatul a tulburat ordinea și liniștea publică, creând un puternic sentiment de teamă numeroaselor persoane prezente la manifestația de protest", se arată într-un comunicat al Parchetului Capitalei.


Bărbatul va fi dus joi în fața unui judecător cu propunerea de luare a măsurii arestării preventive.


În acest dosar sunt cercetați penal șase inculpați, trei dintre aceștia aflându-se în arest preventiv, doi în arest la domiciliu și unul sub control judiciar.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.624 secunde