Programul RABLA 2013. A fost MODIFICAT TERMENUL pentru DEPUNEREA dosarelor de către PERSOANE JURIDICE

438
Programul RABLA 2013. A fost MODIFICAT TERMENUL pentru DEPUNEREA dosarelor de către PERSOANE JURIDICE - rabla1369231397-1377187088.jpg

Articole recomandate

Termenul pentru depunerea și validarea dosarelor persoanelor juridice și instituțiilor publice interesate de Programul "Rabla", stabilit inițial pentru data de 30 august, a fost prelungit până la 30 septembrie, potrivit Administrației Fondului pentru Mediu (AFM).


"Președintele Administrației Fondului pentru Mediu, Adrian Gearâp, a dispus prelungirea termenului de depunere și validare a dosarelor pentru persoanele juridice și instituțiile publice, până la data de 30 septembrie 2013", se arată într-un comunicat remis MEDIAFAX, joi, de AFM.


Potrivit sursei citate, cea de-a doua etapă de evaluare a dosarelor depuse de persoanele juridice și instituțiile publice s-a încheiat joi, fiind acceptate 67 de dosare pentru 254 autovehicule, în timp ce 220 de dosare au fost respinse.


Lista persoanelor juridice și a instituțiilor publice, care au fost acceptate și respinse în Program, este publicată pe site-ul AFM, (www.afm.ro), la secțiunea aferentă Programului, precizează AFM, scrie Mediafax.


Persoanele juridice și instituțiile publice care au fost respinse au posibilitatea de a depune un nou dosar de finanțare în vederea participării la Program, la sediul AFM, până la data de 30 septembrie 2013, se mai arată în comunicatul AFM.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3086 secunde