Programările la RAR se pot face, de acum, online

468
Programările la RAR se pot face, de acum, online - rar-1365546902.jpg

Articole de la același autor

Conducătorii auto care trebuie să meargă la Registrul Auto Român se pot programa, de acum, online. 

Proiectul "Call Center National" a fost lansat recent, iar pentru a obține o programare online, sunt necesare doar trei etape: comple-tarea formularului cu date despre vehicul, alegerea zilei și orei preferate și obținerea numărului de programare. 

Proiectul "Call Center - National" face parte din strategia de dezvoltare a Registrului Auto Român și a fost lansat recent, demersul vizând reconfigurarea actualului mod prin care clienții își fac programare la activitățile RAR. 

Conform reprezentanților RAR, printre avantajele sistemului se numără încărcarea uniformă a reprezentanțelor RAR, precum și accesul rapid al clientului la operatorul care efectuează programarea telefonică, alternativa programării în județe limitrofe, dacă intervalul de așteptare este mai mic. De asemenea, timpul de reacție va fi foarte scurt, iar acțiunile uniforme în cazurile de creștere temporară a numărului de solicitări de programare. 

Cum se face o programare 

Potrivit reprezentanților RAR, pentru a te programa, ai nevoie să știi trei lucruri. În primul rând, trebuie să completați un formular cu datele despre vehicul și despre dumneavoastră. Apoi, aveți posibilitatea să alegeți o anumită zi și oră, în funcție de spațiu. Această zi se alege dintr-un interval de până la 30 de zile, începând cu ziua curentă. Ultima etapă constă în obținerea numărului de programare. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0666 secunde