PROGNOZA METEO: revin ploile în Dobrogea!

Joi, 27 Februarie 2020
820
Iarna se întoarce la munte pe final de sezon, în timp ce în restul teritoriului, ploile vor fi abundente, potrivit Digi 24.

Astăzi, vor fi averse în special în est, în sud-est și în centru, iar la munte va ninge. Izolat, cantițățile de apă vor depăși 15 l/mp. În Bărăgan și Dobrogea vor fi descărcari electrice și, posibil, grindină. Din orele nopții, vor cădea precipitații mixte în Transilvania, Banat, Crișana și Maramureș, iar la munte vor continua ninsorile viscolite. Vântul va avea intensificări îndeosebi la altitudini mari, unde va depăși viteze de 90 km/h. Acesta va sufla cu viteze de 70 km/h și în Oltenia și în sud-vestul țării. Valorile termice vor mai urca până la 14 grade doar în sudul Munteniei și în Dobrogea.

Vineri, precipitațiile se vor extinde dinspre regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a țării: la munte și în Maramureș vor fi ninsori, în Transilvania vor fi mixte, iar în rest, va ploua. Vântul va rămâne activ și pe creste va depăși viteze de 100 km/h. Sâmbătă, precipitațiile vor fi izolate și se vor semnala în special în estul țării. Duminică, ploile se vor extinde din nou în jumătatea vestică a teritoriului, iar temperaturile nu vor mai trece de 13 grade Celsius.


Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3966 secunde