Profesorul care a cerut poze nud unei eleve de la seral va fi anchetat penal

217
Profesorul care a cerut poze nud unei eleve de la seral va fi anchetat penal - socant-1611137962.jpg

Articole recomandate

Anchetă penală în cazul profesorului de matematică de la Liceul ''Dimitrie Leonida'' din Piatra-Neamţ, care i-ar fi cerut poze nud unei eleve, în vârstă de 21 ani, de la o clasă de seral.


Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ, Georgiana Moşu, a precizat, miercuri, că în cauză sunt efectuate cercetări pentru infracţiunea de hărţuire sexuală.


"În urma apariţiei în spaţiul online a unor conversaţii dintre o elevă şi un cadru didactic al unei instituţii de învăţământ, din Piatra-Neamţ, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Piatra-Neamţ s-au sesizat din oficiu şi au demarat cercetări în vederea stabilirii, cu exactitate, a situaţiei de fapt. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de hărţuire sexuală, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Piatra-Neamţ. Cadrul didactic a fost audiat în această dimineaţă", a declarat pentru Agerpres purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.


De asemenea, conducerea Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ) Neamţ a solicitat Consiliului de Administraţie al liceului să declanşeze o anchetă pe baza plângerii formulate de elevă. Cel mai probabil în cazul profesorului acuzat de hărţuire sexuală se va ajunge la desfacerea contractului de muncă, spune inspectorul școlar Mihai Obreja, potrivit sursei citate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.601 secunde