Profesoară bătută și înjurată de elevi / "Nu atinge telefonul, că-l șifonezi"

3409
4
Profesoară bătută și înjurată de elevi /

Articole recomandate

Imagini șocante cu o profesoară bătută și înjurată de elevi în Teleorman au stârnit controverse cu privire la problemele din școlile din România. Violențele au au avut loc în timpul orei, când mai mulți elevi au agresat-o și batjocorit-o pe cea care le preda cursul de educație civică. Incidentul a fost filmat chiar de unul dintre agresori! 


Imaginile sunt surprinse la Școala Gimnazială din comuna Poroschia, județul Teleorman. Scandalul ar fi început la sfârșitul orei de educație civică, notează observator.tv. Mai mulți elevi din clasa a VIII-a au împiedicat-o pe profesoară să iasă din sală. Mai apoi, au început să o bată și să o înjure.


În înregistrare se vede cum un elev o lovește cu palmele pe profesoară, iar un altul, care filma incidentul, o agresează verbal.

Profesoara încearcă să riposteze, însă un elev reacționează din nou violent. Scena ulutioare a fost filmată de un alt elev care i-a adresat profesoarei cuvinte jignitoare. "Nu atinge telefonul, că-l șifonezi", a strigat adolescentul către dascăl.


Imaginile video pot fi urmărite AICI



Comentează știrea

Liviu Burebista
2 decembrie 2017
Acestia sant viitorul Romaniei

Vai de parintii care nu asculta de copii. In cazul de fata , de profesori. Din pacate aceste fapte reprobabile, care se petrec in scolile din Romania, oglindesc societatea noastra libera si democrata. Cand democratia este prost inteleasa si cand libertatea se transforma in libertinaj, atunci nu mai este decat un pas pana la anarhie si haos.

raspopit
3 decembrie 2017
Asta-i deabia inceputul !

Sa vedeti ce copii urmeaza de la ''noua generatie'' !

Martor ocular
3 decembrie 2017
Derbedei încurajați de autoritati

Legea învățământului trebuie schimbata urgent pentru a proteja cadrele didactice de asemenea manifestări.

Dorel
3 decembrie 2017
Scolile din Romania

Mai sunt cazuri de violenta si in alte scoli si sunt tinute sub pres ca sa nu fie afectata imaginea scolii.In plus, chiar daca sunt cazuri de violenta sau distrugere provocate de elevi, care inmod normal ar cadea sub incidenta legii penale, militienii se fac ca nu vad sau aud ca sa aiba si ei o viata linistita.Acesta este tabloul succesului din Romania.:)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4357 secunde