Produse în valoare de peste 200.000 lei, confiscate în Portul Constanța

179
Produse în valoare de peste 200.000 lei, confiscate în Portul Constanța - produse-1499355685.jpg
În urmă cu două zile, polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă împreună cu lucrătorii vamali au efectuat controlul amănunțit la un container sosit din China, pentru o societate comercială cu sediul în municipiul București.

În urma controlului au fost descoperite 12.780 de articole de divertisment pentru copii (stickere și pahare din plastic), ce purtau însemnele unor mărci cunoscute și care sunt susceptibile a fi contrafăcute, cu o valoare totală de 248.400 lei, dacă ar fi fost originale.

Totodată, au fost identificate 19.840 bunuri diverse (aparate de ras și plăci pentru îndreptat părul), în valoare de 21.040 lei, care nu fuseseră declarate la intrarea în țară. Administratorul societății comerciale este cetățeanul român B.I., în vârstă de 34 de ani, cu domiciliul în municipiul București.

Bunurile în cauză, atât cele susceptibile a fi contrafăcute, cât și cele nedeclarate, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor de către lucrătorii vamali, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată, respectiv folosirea de acte nereale față de autoritatea vamală.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5788 secunde