Produse cosmetice contrafăcute, confiscate în Vama Veche

192
Polițiștii de frontieră din cadrul P.T.F. Vama Veche au depistat un cetățean turc care a încercat să introducă ilegal în țară aproximativ 300 flacoane cu fond de ten, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute. 


În data de 25.01.2017, în jurul orei 04.20, în P.T.F. Vama Veche s-a prezentat pentru a intra în țară, cetățeanul turc A.S. , în vârstă de 47 de ani, șofer al unui autocar, ce efectua curse pe ruta Turcia – România. Acționând în baza unei informații, polițiști de frontieră au procedat la verificarea autocarului, ocazie cu care au descoperit, în locurile destinate bagajelor, 24 cutii de carton, care conțineau 288 flacoane cu fond de ten, ce purtau însemnele unei mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Conducătorul autocarului, care nu deținea documente de proveniență pentru bunurile transportate, a declarat că le-a cumpărat din Turcia, contra sumei de 288 de dolari, cu scopul de a le comercializa în România. 


Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație, fără drept, a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare și care prejudiciază pe titularul mărcii înregistrate.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.623 secunde