Pro Group Exclusiv Auto organizează cea mai mare tombolă din piața auto constănțeană în 2016

366
Începând cu luna martie și până la sfârșitul acestui an, Pro Group Exclusiv Auto, service autorizat Skoda și Seat în județul Constanța, organizează cea mai mare tombolă din piața auto constănțeană. Regulile concursului sunt cât se poate de simple. Posesorii de autoturisme marca Seat și Skoda din Constanța, care vor primi taloane de participare, pot veni la service și vor beneficia de un discount de 10% la revizie și o verificare tehnică gratuită. După efectuarea reviziei, șoferii participă automat la tombolă. 


Dacă nu primiți talonul de participare în parbrizul mașinii, el poate fi ridicat de la showroom-ul Exclusiv Auto, de la sensul giratoriu de la Tomis Plus. În service-ul Pro Group, puteți beneficia de toate avantajele reparației într-un service autorizat de producător, cum ar fi lucrări în garanție și după normativul producătorului, update-uri de soft, asistență rutieră gratuită, mașină la schimb și nu numai. 


De asemenea, orice posesor de Skoda și Seat din Constanța își poate repara mașina în acest service păstrând în continuare garanția oferită de producător. Cei care participă la tombolă pot câștiga premii extrem de atractive: 20 de revizii gratuite, trei televizoare Samsung smart, un iPhone 6S sau o excursie în Tenerife pentru două persoane la un resort de lux.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 6.0549 secunde