Prins în timp ce voia să intre în România, cu sute de grame de aur! Bijuteriile i-au fost confiscate

191
Prins în timp ce voia să intre în România, cu sute de grame de aur! Bijuteriile i-au fost confiscate - bijuterii-1550476561.jpg

Articole recomandate

Polițiștii de frontieră giurgiuveni au descoperit asupra unui cetățean turc aproximativ 700 grame bijuterii din metal galben, presupus a fi aur, pe care acesta încerca să le introducă ilegal în țară.


În data de 17.02.2019, în jurul orei 03.30, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Giurgiu au selectat pentru control, pe sensul de intrare în țară, un autocamion marca Scania, înmatriculat în Turcia, la volanul căruia se afla cetățeanul turc P.M., în vârstă de 49 de ani.


Cu ocazia controlului efectuat, polițiștii de frontieră au descoperit, ascunse și nedeclarate, pe corpul șoferului, două pachete de culoare neagră ce conțineau 688 grame de bijuterii din metal de culoare galbenă, presupus a fi aur, pe care acesta a încercat să le introducă ilegal în țară.


La verificări, s-a stabilit ca șoferul nu deținea documente de provenință și autorizație de operațiuni cu metale prețioase. De asemenea, bărbatul a declarat că a primit bijuteriile în Istanbul, de la un conațional, și trebuia sa le transporte la București, urmând să primească suma de 500 euro. 


Întreaga cantitate de bijuterii din aur, în valoare totală de aproximativ 123.000 lei, a fost ridicată pentru continuarea cercetărilor urmând a fi predată către Trezoreria Municipiului București in vederea expertizării, la finalizare urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3092 secunde