Prins de poliţişti în timp ce arunca gunoi pe faleza de la Portul Tomis

305
Prins de poliţişti în timp ce arunca gunoi pe faleza de la Portul Tomis - untitled-1614865978.jpg

Articole de la același autor



Direcția Generală Poliția Locală Constanța a fost sesizată ieri cu privire la existența unei persoane care depozita deșeuri pe domeniul public în zona Peninsulară.
În urma verificărilor, polițiștii locali din cadrul Biroului Monitorizare Zone Publice al Direcției Generale Poliția Locală Constanța au identificat făptașul. De-a lungul timpului, localnicul a creat o zona înțesată de gunoi pe taluzul din spatele Direcției Agricole Constanța.


„Persoana în cauză a fost sancționată cu amendă în valoare de 400 lei, pentru nerespectarea prevederilor H.C.L. 184/2013, privind îmbunătățirea activităților de gospodărire, protecția mediului, întreținere și înfrumusețare a municipiului Constanța și obligată să întreprindă operațiuni de igienizare, sub stricta supraveghere a polițiștilor locali, care au monitorizat zona până la finalizarea curățeniei. Persoana s-a conformat iar terenul a fost adus la starea inițială. Astfel de acțiuni se vor desfășura în mod sistematic, pentru a preveni și a combate încălcarea normelor care vizează menținerea curățeniei și protejarea mediului pe raza municipiului Constanța. Aceste fenomene antisociale care ne afectează pe toți pot fi semnalate cu încredere la numărul de telefon 0241/484.205 - Dispecerat Direcția Generală Poliția Locală Constanța”, transmit reprezentanţii Primăriei Constanţa.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7631 secunde