Prins de polițiști, acuzat de ucidere din culpă

380
Prins de polițiști, acuzat de ucidere din culpă - soferimpuscatretinut-1576879095.jpg

Articole de la același autor

Prietenul constănțeanului împușcat în cap de polițiști, miercuri dimineață, în timpul unei urmăriri, care se afla la volanul autoturismului, a fost reținut. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, care instrumentează ancheta, îl aducă pe Dănuț Valentin H., de 32 de ani, din Săcele, de comiterea infracțiunilor de conducere sub influența băuturilor alcoolice, fără a poseda permis de conducere și ucidere din culpă – dat fiind faptul că, în urma gestului său, de a călca accelerația, în loc să oprească, la semnul regulamentar al polițiștilor, a murit amicul său, Nicolae S., aflat pe bancheta din spate a mașinii. 


Bărbatul a fost reținut și urmează să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 
Reamintim că, miercuri dimineață, în jurul orei 4.20, un echipaj de polițiști a observat, pe un bulevard din Năvodari, un autoturism care avea parbrizul spart. Echipajul a semnalat șoferului să tragă pe dreapta, însă acesta a accelerat. Polițiștii au tras focuri de avertisment în plan vertical, iar ulterior au tras cinci focuri în plan orizontal. Unul dintre gloanțe l-a nimerit în cap pe Nicolae S., aflat pe bancheta din spate. Într-un final, autoturismul a fost abandonat, pe câmp, spre Corbu, iar două persoane au fugit. Bărbatul împușcat a fost abandonat în autoturism. Acesta a fost transportat la spital, dar a decedat ulterior. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6296 secunde