Prins cu țigări de contrabandă, la Constanța!

230
Prins cu țigări de contrabandă, la Constanța! - jandarmiicteni140199307814032703-1568625341.jpg

Articole recomandate

La data de 14 septembrie a.c., polițiști din cadrul Secției 5 au depistat un bărbat de 34 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe Șoseaua Mangaliei din municipiul Constanța. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit pe bancheta autoturismului 4000 de pachete cu țigarete, fără a avea aplicate timbre de accizare românești.


Cercetările au fost continuate de către polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, care au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de colectarea, deținerea, producerea, transportul, preluarea, depozitarea, predarea, desfacerea și vânzarea bunurilor sau a mărfurilor care trebuie plasate sub un regim vamal cunoscând că acestea provin din contrabandă sau sunt destinate săvârșirii acesteia, conform Legii 86/ 2006 privind Codul Vamal.


Astfel, bărbatul a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, în timp ce autoturismul și țigaretele au fost indisponibilizate. La data de 15 septembrie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța a emis pe numele bărbatului măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4531 secunde