Prins cu droguri la el, în plină zi, în Constanţa

341
Prins cu droguri la el, în plină zi, în Constanţa - prinscudroguri-1602862743.jpg

Articole de la același autor

Jandarmii au surprins, astăzi, în zona Casa de Cultură, o persoană care avea asupra lui 12 pliculețe cu o substanță vegetală de culoare verde, o țigaretă (joint) și trei folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător, pregătite de livrare.

Astfel, în jurul orei 11.30, jandarmii Grupării Mobile Constanţa care se aflau în misiune de asigurare a ordinii şi siguranţei publice în zona Casa de Cultură din Constanța, au observat o persoană care confecţiona o ţigaretă artificială (joint). La vederea echipajului, a început să se agite, a aruncat pe jos ţigareta și a fugit. A fost somat, s-a oprit și i s-a făcut controlul corporal sumar.

Asupra lui, jandarmii au mai găsit 12 pliculețe autosigilante transparente cu substanță vegetală de culoare verde, o țigaretă(joint) și trei folii de aluminiu cu fragmente vegetale de culoare verde, cu miros înţepător, pregătite de livrare. A declarat că dorea să vândă pliculețele cu 10 - 15 lei bucata și urma să pregătească următoarea vânzare, porționând și substanța vegetală din foliile de aluminiu.

Pliculeţele autosigilante, foliile cu substanță vegetală și ţigareta găsite asupra lui vor fi predate Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa, în vederea continuării cercetărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 4.4199 secunde