PRIMELE declarații ale JANDARMULUI VIOLENT: Au fost lovituri de oprire, nu de a face rău cuiva, nu cu ură

222
PRIMELE declarații ale JANDARMULUI VIOLENT: Au fost lovituri de oprire, nu de a face rău cuiva, nu cu ură - 61935675-1516609494.jpg

Articole recomandate

Jandarmul care a fost filmat în timp ce lovea un protestatar în Capitală se numește Răducu Șerban și are 33 de ani. El a susținut că a procedat astfel deoarece cordonul de jandarmi era spart, iar ei primiseră ordin ca acest lucru să nu se întâmple. Mai mult, în cască i se spusese că unii protestatari au început să arunce cu gardurile în colegii săi.

"Dacă vedeți toate ordinele după care ne executăm activitatea și toate tehnicile de intervenție pe care noi le avem și gradualitatea folosirii forței, cred că o să vă dați seama că, dacă nu mai puteam face față folosind forța fizică, următorul pas era să folosim tot mijloacele corporale. După aceea, sunt mijloacele intermediare și, după aceea, armele de foc. A fost următorul grad, din momentul în care în cordonul acela nu mai făceam față. Era spart cordonul și am intervenit acolo unde erau probleme", i-a spus Răducu Șerban jurnalistei Ramona Ursu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.055 secunde