Prima reacție a prințului Harry după moartea bunicului său

730
Prima reacție a prințului Harry după moartea bunicului său - c97f5f8415f942c59a55a9bb489e5701-1618041609.jpg

Articole recomandate

Prințul Harry a adus un omagiu bunicului său, prințul Philip, care a murit vineri la vârsta de 99 de ani. Pe site-ul organizației Archewell, care aparține lui Harry și soției sale, Meghan Markle, a fost publicat un mesaj în memoria ducelui de Edinburgh. Până acum, Harry și soția sa nu au vorbit direct după moartea lui Philip, iar speculațiile cu privire la o posibilă participare a cuplului la înmormântarea ducelui de Edinburgh au început să apară în Regat.


Pe un fundal întunecat, un singur mesaj în relief, scris cu litere albe: „În memoria Alteţei Sale Regale, Ducele de Edinburgh, 1921-2021. Vă mulţumim pentru devotament. Ne veţi lipsi foarte mult”, a fost afişat pe site-ul web al Archewell, organizaţia de caritate şi de producţie audiovizuală fondată de cuplu anul trecut.


Anunţul morţii lui Philip a declanşat numeroase speculaţii în presă cu privire la participarea la funeraliile din Regat a cuplului Harry - Meghan, care locuieşte în prezent în Los Angeles. Harry și Markle nu sunt, în prezent, în cele mai bune relații cu familia regală - luna trecută, ei au acordat un interviu presei americane în care au criticat familia regală și au acuzat inclusiv de rasism pe unii membri ai săi fără să precizeze niciun nume.


Prinţul Philip, care a murit la vârsta de 99 ani în Castelul Windsor de lângă Londra, a depășit în 2009 recordul de longevitate al consorţilor monarhilor britanici, deţinut până atunci de Charlotte, soţia regelui George al III-lea, care a condus Regatul Marii Britanii (Regatul Unit al Marii Britanii și Irlandei, după 1801) între 1738 și 1820.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.0604 secunde