Prima reacție a lui Tudorel Toader, după eliberarea numeroșilor infractori

305
Prima reacție a lui Tudorel Toader, după eliberarea numeroșilor infractori - 24047996-1547469546.jpg

Articole recomandate

Ministrul Justiției, Tudorel Toader, reacționează după ce i s-a cerut demisia pe fondul efectelor legii recursului compensatoriu. După ce un criminal eliberat anticipat în baza acestei legi a ucis din nou, Toader afirmă că nu a avut nicio implicare în redactarea și promovarea actului normativ.

"În repetate rânduri, am arătat următoarele: că proiectul de lege a fost inițiat de către guvernarea tehnocrată, faptul că CSM (în componența anterioară) l-a avizat și a propus considerarea zilelor ca fiind executate, că a fost adoptat de parlament, că a intrat în vigoare la scurt timp după ce eu am devenit ministru și că studiul de impact nu se face după ce legea intra în vigoare!", scrie Tudorel Toader pe Facebook.

Vicepreședintele PNL Gigel Știrbu a anunțat că va propune, în ședința de luni a Biroului Executiv al partidului, o moțiune simplă împotriva ministrului Justiției Tudorel Toader, la începutul sesiunii parlamentare, în contextul în care foști deținuți au beneficiat de recursul compensatoriu.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 9.4634 secunde