Președinții ungar și bulgar transmit condoleanțe poporului român, în urma tragediei din clubul Colectiv

78
Președinții ungar și bulgar transmit condoleanțe poporului român, în urma tragediei din clubul Colectiv - lumanaricolectiv1-1446367793.jpg

Articole recomandate

Președinții ungar, Janos Ader, și bulgar, Rosen Plevneliev, au transmis condoleanțe omologului lor român, Klaus Iohannis, pentru tragedia din clubul Colectiv din București, unde 28 de persoane au murit într-un incendiu.  


"Transmit sincere condoleanțe din partea tuturor cetățenilor Ungariei și a poporului ungar", a precizat președintele Ungariei, Janos Ader, într-o scrisoare transmisă șefului statului român, Klaus Iohannis, potrivit agenției MTI.

"Sunt șocat de vestea privind dezastrul. Împărtășim cu toții durerea poporului român", a adăugat Ader.

Președintele și premierul Bulgariei, Rosen Plevneliev și, respectiv, Boiko Borisov, au transmis de asemenea condoleanțe omologilor români pentru tragedia de vineri seară.

Într-un mesaj transmis președintelui român Klaus Iohannis, Rosen Plevneliev a spus că este profund întristat de vestea accidentului și că nu poate găsi cuvinte pentru a exprima regretul și compasiunea pentru moartea tragică a tinerilor, relatează agențiile BTA și Novinite, scrie Agerpres.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4819 secunde