X
X
Mai multe ştiri online:

Președintele UNSR, venit pe litoral să sărbătorească absolvirea facultății, a murit înecat

Ştire online publicată Luni, 13 Iulie 2020. Autor: Florentina BOZÎNTAN
Sursa foto: Facebook
Președintele UNSR, venit pe litoral să sărbătorească absolvirea facultății, a murit înecat - mortmamaiavladdediu2sursafaceboo-1594568312.jpg
Președintele Uniunii Naționale a Studenților din România, un tânăr care avea tot viitorul în față, și-a găsit sfârșitul pe litoral, înecat. Tânărul absolvise în urmă cu câteva zile facultatea și venise la mare pentru a sărbători.

Era în jur de 7.00 dimineața, sâmbătă, 11 iulie, când un apel la numărul unic de urgență 112 anunța că o persoană a dispărut în mare, în dreptul clubului Fratelli din stațiunea Mamaia. Cel care a semnalat le-a precizat oamenilor legii că respectiva persoană a intrat în apă, dar nu a mai ieșit.

În scurt timp, la fața locului au intervenit salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Dobrogea și salvamarii. Tânărul dat dispărut în mare a fost scos la mal, în stop cardio-respirator, fiind resuscitat de echipajul medical SMURD. Acesta a fost transportat la Urgența Spitalului Județean Constanța, inconștient, dar cu puls. La spital, însă, starea tânărului s-a înrăutățit și s-a stins din viață, în ciuda eforturilor medicilor.

Tânărul, în vârstă de 22 de ani, era Vlad Dediu, cel care, în ultimii doi ani, a ocupat funcția de președinte a Uniunii Naționale a Studenților din România. Recent, în luna iulie, absolvise Facultatea de Transporturi, Ingineria Transporturilor și Traficului din cadrul Universității Politehnica București. De altfel, postase pe pagina personală de Facebook: "De astăzi, cu ing. în față". Nu a mai apucat să se bucure de noul statut decât 11 zile…

XXX

Reprezentanții Uniunii Naționale a Studenților din România au transmis un mesaj înduioșător.

"Viața este un drum anevoios și fără un capăt vizibil. Din păcate, pentru unele persoane, acel capăt apare prea devreme. Cu durere în suflet, dorim să împărtășim cu voi faptul că dragul nostru prieten și membru al familiei UNSR Vlad Dediu s-a stins din viață pe data de 11 iulie, în urma unui stop cardio-respirator. Un adevărat lider, voluntar și prieten se stinge din viață înainte de vremea lui, înainte de a-și vedea toate visele împlinite și cariera completă. Întreaga federație UNSR este alături de familia lui Vlad, iar gândurile noastre sunt alături de el. Drum lin, Vlad", au transmis colegii din cadrul uniunii. Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

Politică-Administrație
Vineri, 18 septembrie Foto : Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!" 17130 vizite, 0 comentarii Marian Vasiliev: "Vă place cum arată acum Parcul Tăbăcăriei? Va fi cel mai frumos parc al României!"
Economie
Sambata, 19 septembrie Foto : Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși! 2840 vizite, 0 comentarii Domnule Gheorghe Bosînceanu, nu credeam că vei reuși!
Cultură-Educație
Luni, 21 septembrie Foto : Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul 2478 vizite, 0 comentarii Mai mulţi elevi din Constanţa, confirmaţi cu coronavirus. Şcolile îşi schimbă programul
ziare & stiri Revista presei
Pagina a fost generata in 0.4872 secunde