Președintele Universității "Andrei Șaguna", AUREL PAPARI, REȚINUT DE POLIȚIȘTI, în urma unui flagrant

7754
7
Președintele Universității
UPDATE - Președintele Universității Andrei Șaguna, din Constanța, acuzat de șantaj, a fost pus sub control judiciar. Decizia fost luată azi noapte.


Președintele Universității Andrei Șaguna, din Constanța, prof. dr. Aurel Papari, a fost reținut vineri după-amiază de polițiști în urma unui flagrant realizat la sediul unității de învățământ superior, fiind suspectat că ar fi condiționat unei studente permisiunea de susținere a unui examen, de plata datoriilor financiare restante, însumând 500 de lei.

Citește și ACUZAȚII DE ȘANTAJ LA UNIVERSITATEA "ANDREI ȘAGUNA" / Instituția de învățământ explică ce s-a întâmplat, de fapt



Surse din cadrul IPJ informează că la data de 30 iunie a.c, lucrători ai Secției 3 Poliție Constanța și ai Biroului investigații criminale din Polița Municipiului Constanța au realizat un flagrant la sediul unei unități private de învățământ superior din Municipiul Constanța, în urma căruia l-au reținut pe președintele Universității Andrei Șaguna, în vârstă de 69 de ani, prof. dr. Aurel Papari.

Astfel, potrivit polițiștilor, flagrantul a fost realizat după ce pe data de 28 iunie a.c. o femeie în vârstă de 44 de ani, din Năvodari, i-a sesizat polițiștii de la Secția 3 Constanța în legătură cu faptul că președintele unității de învățământ i-a condiționat susținerea examenului curent de plata unei datorii financiare mai vechi, în cuantum de 500 de lei.

Prof. Aurel Papari a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în arestul IPJ Constanța, urmând ca în cursul zilei de sâmbătă să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă, polițiștii făcând cercetări sub aspectul infracțiunii de șantaj, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Comentează știrea

Constantean
1 iulie 2017
Mizerie

Ar însemna sa aresteze toti rectorii de la univ din constanta. Regula e aceeași peste tot: nu plătești taxa nu intri in examen

Proful de serviciu...
1 iulie 2017
Sa ne mai lasa in pace...

Săracii oameni bogati cu diplome de la spaguna...ce înseamnă o diplomă?iată ca am aflat!dăm 500 (:))si gata preparata!!!fratilor,ia mai treceti voi prin evaluari reale...ca...numai cine n.a trecut pe bune intr.o scoală are impresia ca totul se rezumă la cei 500...

Daniel
1 iulie 2017
Saguna

Ce este acolo ..... de la fundatia cu acelasi nume .... Este o afacere de familie, sunt ABUZURI foarte mari si vizibile. Poate sta la reeducare si el macar 30 de zile ca si asa va scapa. Hotarasc ce vor, cand vor ca de aceea sunt o MARE FAMILIE :)))) amante, copii, prieteni ..... vedeti fluctuatie profesorilor care nu s-au aliniat in spatele lor si au parasit Universitatea Saguna .....

ct
2 iulie 2017
:)

adica, din pacate ,nu au fost in stare sa il prinda cand i a spaga si au gasit alta modalitate... de cca 15 ani , Romania s a umplut de zeci de mii de semianalfabeti licentiati...vanzatoare in supermarket licentiate, samd.... sunt agramati(e) 90% din ei/ele... dar parintii sunt multumiti, au odrasle cu facultate... va mai mirati cand avem ministri cu liceu/facultate facute la 40-50 ani ? evident , sunt toti analfabeti, dar au hartii :))

Sintea Lucica
5 iulie 2017
Acuzatii nedrepte si mincinoase.

Acea regula este doar in mintea dumneavoastra! Nimeni nu ia un examen pe spaga la Universitatea Andrei Saguna. Aveti dreptate MIZERIE, pntru cei care nu stiu decat sa minta si sa arunce cu noroi in persoanele capabile care ajuta tineri sa devina adulti pregatiti. Saguna a scos specialisti in multe domenii care lucreaza si au rezultate foarte bune in strainatate. Sau peste tot se da Spaga. Normal cei care nu sunt in stare sa faca ceva ii critica pe ceilalti care lasa in urma lor ceva pentru societate.

Răspuns la: Mizerie
Adăugat de : Constantean, 1 iulie 2017
Ar însemna sa aresteze toti rectorii de la univ din constanta. Regula e aceeași peste tot: nu plătești taxa nu intri in examen
Sintea Lucica
5 iulie 2017
Mincinosii si hotii fac reclamatii false sa nu-si plateasca datoriile.

Asa se intampla cand ajuti oamenii! Oare nu este un abuz sa arestezi o persoana, doar pentru afirmatii mincinoase? Vorbim de un Stat De Drept? Este o Gluma!!! Unde este raspunderea celor care aresteaza fara probe, doar pe afirmatii mincinoase ale unei persoane care in realitate dorea sa scape de datorii stabilite conform tuturor reglementarilor legale, pe baza de contract si pe baza de factura. Stimati domni procurori, oamenii corecti care ajuta oameni sa se relizeze in viata ii arstati si pe adevaratii infractori ii protejati? Oare nu cumva ati depus un juramant la inceputul carierei? Cum dati dumneavoastra dovada de profesionalism cand prin modul acesta protejati si incurajati mincinosii, hotii, fraudulosii? Stimati domni procurori, de ce nu l-ati arestat pe domnul Presedinte al Universitatii pentru faptul ca studentii sunt incurajati si ajutati sa cunoasca lumea in mod gratuit prin programe Erasmus, Programe accesate cu multe eforturi, cu multe emotii, tocmai ca acesti studenti sa aiba o deschidere in viata? De ce nu v-ati sesizat de faptul ca Studentii prin Fonduri Europene au beneficiat de perfectionare in entitati economice si totodata au beneficiat de burse? De ce in societatea noastra se popularizeaza si se incurajeaza raul, persoanele cu caracter discutabil? Un om cu bun simt ar putea sa nu achite datoriile stabilite prin contract, cu sume foarte modice, si tot el sa faca reclamatii mincinoase, doar sa scape de datorii? Populatia este constienta ca toti oamenii corecti si care fac bine celor din jur sunt pasibili de privare de libertate? Sunteti de acord sa umplem orasul Constanta numai cu fraudulosi , mincinosi si tupeisti?

Adrian
6 iulie 2017
Papari

Pe Papari il stiu foarte bine. Cu câtiva ani in urma, in timpul unei discutii mai aprinse cu un amic, a scos un pistol din sertarul biroului si l-a amenintat!

Pagina a fost generata in 0.4039 secunde