Premii surpriză la concursul „Ce fac Forțele Navale pentru tine?”

241
Premii surpriză la concursul „Ce fac Forțele Navale pentru tine?” - xconcursfortele-1628409404.jpg

Articole de la același autor

Forțele Navale Române organizează un concurs tematic despre misiunile executate de marinarii militari români. Cei dornici să participe pot transmite răspunsurile corecte pe adresa de e-mail [email protected], la cele cinci întrebări menționate mai jos, până pe 11 august, ora 12.00. Întrebările sunt:

1. Ce țări au participat, în perioada 2-9 august 2021, la exercițiul multinațional „Eurasian Partnership MCM Dive 21”?

2. Unde a avut loc exercițiul „Poseidon 21”?

3. Ce strâmtori a tranzitat nava maritimă hidrografică „Căpitan-comandor Alexandru Cătuneanu” pentru a participa la Exercițiul multinațional de luptă contra minelor „Ariadne 21”?

4. Forțele Navale Române continuă să sprijine Campania Națională de Vaccinare împotriva COVID-19, prin organizarea și asigurarea bunei funcționări a mai multor centre de vaccinare și Call-center-uri de suport. Cu câte centre de vaccinare au participat Forțele Navale Române în cadrul efortului general al Armatei României de combatere a efectelor pandemiei COVID-19?

5. Care dintre fregatele Forțelor Navale Române a executat, la Exercițiul „Tomis 21”, o serie de exerciții împreună cu corveta bulgărească BGN „Bodri” și nava de patrulare americană USCGC „Hamilton”?

Participanții care vor răspunde corect, până miercuri, 11 august, ora 12.00, vor primi, prin poștă, la numele și adresa menționate în corpul e-mail-ului cu răspunsuri, un premiu special oferit de Forțele Navale Române.

Florentina BOZÎNTAN

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5258 secunde