Premieră în România: Videochatul, INTERZIS de primărie!

315
Premieră în România: Videochatul, INTERZIS de primărie! - ddd-1580197815.jpg

Articole recomandate

Primăria Iași a anunțat luni că publicitatea activităților de tip videochat va fi interzisă în municipiu, scrie realitatedeiasi.net. Reprezentanții Primăriei Municipiului Iași au elaborat și supus dezbaterii publice un proiect de hotărâre de Consiliu Local privind interzicerea promovării, sub orice formă, pe mijloacele fixe sau mobile, audio / video sau pe orice structură a oricărei forme de publicitate care promovează activități de tip videochat, în sensul de "camchat", adică expunerea pentru o anumită perioadă a unui model în fața unei camere web, gratis sau contra plată.

După ce hotărârea va fi adoptată, interdicția va fi valabilă pentru orice fel de promovare, atât pe domeniul public sau privat al Municipiului Iași, cât și pe domeniile private expuse vizualizării publice (pe clădiri, vehicule sau orice alte suprafețe care au expunere vizuală publică etc.). Încălcarea viitoarei hotărâri va constitui contravenție, va fi constatată de Poliția Locală ori de alți împuterniciți ai primarului și va fi sancționată cu amendă cuprinsă între 2.400 și 2.500 de lei. Amenda va putea fi aplicată atât proprietarului mijlocului publicitar, beneficiarului reclamei, cât și proprietarului imobilului pe care este amplasat mijlocul publicitar (teren, clădire, vehicul etc.).

România este lider mondial la videochat. Industria videochat este o afacere extrem de profitabilă, iar numărul persoanelor care au ales să se angajeze ca model de videochat este de peste 100.000. Încasările din țara noastră în această industrie au depășit 100 de milioane de euro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6046 secunde