Prefectul Constanței, despre noul director al ARSVOM: „Experiența lui va fi benefică pentru agenție”

395
Prefectul Constanței, despre noul director al ARSVOM: „Experiența lui va fi benefică pentru agenție” - prefectarsvom-1626773415.jpg

Articole de la același autor

Prefectul Constanței, Silviu Coșa, a avut o întâlnire de lucru cu maiorul Ionuț Voicu, noul director al Agenției Române de Salvare a vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), în cursul zilei de luni, 19 iulie. Referitor la întrunire, dar și la noul director, prefectul a declarat: „Ionuț Voicu este un profesionist, ofițer de carieră și cadru universitar specializat pe Managementul Situațiilor de Urgență. Expertiza și experiența lui vor fi benefice pentru Agenția Română de Salvare a Vieții Omenești pe Mare (ARSVOM), în fruntea căreia a fost numit de conducerea Ministerului Transporturilor. Am avut o ședință de lucru cu maiorul Voicu și cu inspectorul-șef ISU „Dobrogea” Constanța, colonelul Cristian Amarandei, o întâlnire constructivă ce va servi ca punct de plecare în colaborarea instituțională. Din funcția anterioară, cea de comandant al Detașamentului Constanța Port, a coordonat eficient mai multe operațiuni dificile, motiv pentru care merită toată aprecierea noastră. Acum, îi urez succes deplin în gestionarea activității unei instituții necesare, care poate avea un cuvânt greu de spus în situațiile de urgență apărute pe mare”.

Reamintim că membrii Sindicatului Liber al Marinarilor au declanșat greva japoneză și în ciuda încercărilor de a afla de la prefect un răspuns privind viitorul agenției, nu li s-a spus mai multe decât au aflat în ultima întrunire de la minister. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4848 secunde