Petiție pentru aflarea adevărului despre dispariția lui Vlad Nicolescu

"Povestea cu sinuciderea este praf în ochi. Un marinar nu se aruncă în mare!"

1501
6

Articole de la același autor

Apropiații marinarului constănțean care, în urmă cu mai bine de o săptămână, a dispărut de la bordul navei comerciale "Josephine Prima", exclud varianta sinuciderii. 


Nava plecase din portul Chioggia și se îndrepta spre Algeria, iar Vlad Nicolescu, un tânăr de 29 de ani, din Eforie, a fost văzut ultima dată pe 29 martie, la puțin timp după plecarea din port. În cursul serii respective, în jurul orei 23,30, comandantul navei cargou a dat alarma și a raportat dispariția ofițerului mecanic II. Potrivit celor declarate de colegi mamei tânărului dispărut, cabina acestuia ar fi fost găsită devastată, ceasul de mână al constănțeanului și țigările acestuia se aflau pe masă, în sala de mese a ofițerilor, iar pantalonii lui scurți, pe punte. 


Însă, rudele și prietenii exclud varianta sinuciderii, așa cum reiese din declarațiile postate pe pagina de Facebook special realizată pentru a afla adevărul despre dispariția "Blondului" - așa cum îi spuneau prietenii, "Ce s-a întâmplat cu Vlad", dar și la petiția inițiată pe Internet, "Never lose hope! Vlad Nicolescu!", ce are același scop. 


"Nu există sinucidere, Blondu nu ar fi făcut asta. Îl cunosc de ani buni și știu ce om este. Te așteptăm acasă!!!", a scris un prieten semnatar al petiției. "Toți cei care îl cunoaștem pe Vlad refuzăm să credem în sinucidere. Vlad Nicolescu iubește viața mult prea mult ca să facă așa ceva", spune o prietenă a acestuia. "Este imposibil ca o persoană să dispară de la bordul unei nave și după o săptămână să nu avem un răspuns de la nimeni, pot fi eu sau restul navigatorilor din lume!", afirmă un altul, navigator. 


Iar numărul celor care nu cred că Vlad s-a sinucis este mare: "Sunt prieten foarte bun cu Vlad, îi cunosc foarte bine caracterul și nu poate intra în discuție ipoteza sinuciderii"; "Vlad este și prietenul meu. Este un tip plin de viață, nu am văzut depresia niciodată în preajma lui, nici măcar în cele mai grele momente din viață, când și-a pierdut tatăl". Un alt semnatar al petiției notează: "Treaba cu sinuciderea este praf în ochi, povești de adormit copiii… trebuie găsit criminalul, trebuie aflat adevărul… eu sunt din Constanța și știu că un marinar nu se aruncă în mare…". 


"Nu există această variantă prezentată de comandantul navei, este o minciună menită să ascundă ceea ce de fapt s-a petrecut la bordul navei. Ar trebui să ridice un semn mare de întrebare faptul că se întâmplă în ziua de azi astfel de cazuri, în condițiile în care există organizații pentru protecția oamenilor pe mare, cu atât mai mult comandantul fiind român" - acestea sunt doar câteva dintre mesajele lăsate de prietenii și rudele tânărului. 


După ce, marți, s-au întâlnit în apropierea blocului unde a copilărit Vlad în București, apropiații și prietenii au stabilit să se reunească, din nou, vineri, 10 aprilie, în Eforie, unde se vor ruga împreună pentru găsirea tânărului și aflarea adevărului. 


Comentează știrea

un marinar
9 aprilie 2015
ne mai invidiati?

Ne mai invidiati astia care ziceti ca traim in lux si cistigam bani fara sa facem nimic la vapor?Asta-i unul din exemplele pt care sintem bine platiti,stim intotdeauna cind plecam dar niciodata nu stim daca ne mai intoarcem!Pacat de el!Din experienta va spun ca daca e asa cum spuneti si nu s-a sinucis,a fost ajutat,adica aruncat de cineva din echipaj dupa vreo neintelegere,ca nu e primul caz cind se intimpla asa ceva!

de droguri ai auzit nr 1?
9 aprilie 2015
cam in ce mediu se invartea asta

trag pe nas de numai stiu ce i cu ei apoi ii apuca boala! sau ce zici acum ca l a aruncat asa cineva fara motiv! sa fim seriosi!

costy
9 aprilie 2015
afaceri

Istoria omenirii este scrisă de cei care și-au propus scopuri mărețe și care au persistat cu îndârjire, uneori timp de ani de zile, până le-au atins. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email : [email protected]

Ptr. "marinar"
9 aprilie 2015
Desteptii Romaniei...

Daca este asa de grea meseria asta , de ce nu ai urmat exemplul golanilor care au facut averi incomensurabile la uscat: mascariciul primar , porcul betiv cu drena , prostanacul dela CJAS potoleanu , clovnul gigolo Munteanu Petrica , epigramistul Cupsa , idotul Darie , "nevinovatul" Gabi Stan , taranoiul Fagadau , talharul de drum mare Strutinski , puscariasul Calapod , banditul Marica , militianul de la ANR , idiotul prostanac Mircea Basescu , sau chiar betivul turnator la CI Basescu , etc... , etc... Lista este prea lunga , mai gaseste si tu daca te duce mintea.

Munca la domiciliu
27 aprilie 2015
Sintem tot mai multi

Daca ai nemulltumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul."Cea mai buna cale pentru a-ti indeplini visele este sa te trezesti"zice PAUL VALERY.Timp de lucru in functie de propriile posibilitati. Nu este necesara experienta.Instruire gratuita oferita sub forma unor lectii prin mail.Acest proiect vizeaza piata americana a cartilor electronice,cereti detalii "PROIECT" la adresa de email: [email protected] Oferim si solicitam seriozitate!

Tavi
18 iunie 2015
Munca la domiciliu

Daca ai nemultumiri, poti declansa ACUM schimbarea, pentru ca viitorul tau sa fie altul. Succesul garantat se ascunde in ambitia noastra a fiecaruia dintre noi de a NU renunta. S-ar putea ca la batrinete sa trebuiasca sa muncesti daca nu faci ceva in PLUS acum. Oferim curs GRATUIT. Cautam colaboratori part-time care vor sa cistige bani in timpul liber, intr-un proiect unic la nivel mondial. Mai multe detalii trimiteti mesaj "PROIECT" la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4444 secunde