X
X
Mai multe ştiri online:

Poșete aduse din Turcia, susceptibile a fi contrafăcute

Ştire online publicată Miercuri, 17 Iulie 2019. Autor: Andreea PERHAIȚĂ
Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă - Punctul de Trecere al Frontierei Vama 


Veche au descoperit, printre bagajele unui cetățean român, 223 genți inscripționate cu numele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Ieri dimineață, polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Vama Veche, județul Constanța, au efectuat controlul specific, pe sensul de intrare în țară, pasagerilor dintr-un autocar ce efectua curse pe ruta Turcia – România.


Astfel, polițiștii de frontieră au descoperit, printre bagajele personale ale unui cetățean român, în vârstă de 42 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, 223 de genți, ce purtau însemnele unor mărci cunoscute, susceptibile a fi contrafăcute.


Persoana în cauză a declarat că bunurile au fost achiziționate din Turcia și nu deține documente legale pentru acestea.


"Produsele, în valoare de aproximativ 21.310 lei dacă ar fi fost comercializate ca bunuri de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar în cauză polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată", explică reprezentanții Gărzii de Coastă.


Distribuie :

Articole de la acelaşi autor

Top ştiri din ultimele 7 zile

ziare & stiri Revista presei
Inchide
Pagina a fost generata in 0.1074 secunde