Porturile din Constanța, redeschise. Rămâne închis portul Constanța Sud – fluvial

417
Porturile din Constanța, redeschise. Rămâne închis portul Constanța Sud – fluvial - portconstanta23461700-1327764033.jpg

Articole recomandate

Porturile constănțene au fost redeschise, după ce toate manevrele navelor fuseseră sistate de miercuri după-amiază, din cauza ninsorii și viscolului deosebit de puternic, rămânând încă închis portul Constanța Sud – fluvial, informează Mediafax.

Astfel, potrivit reprezentanților Căpităniei Zonale Constanța, datorită îmbunătățirii condițiilor meteorologice, manevrele navelor de plecare și sosire în portul Constanța Nord au fost reluate vineri noapte, în timp ce porturile Midia și Mangalia au fost redeschise sâmbătă dimineață.

Rămâne în continuare închis portul Constanța Sud - fluvial, precum și traficul de barje prin ecluza de la Agigea a Canalului Dunăre - Marea Neagră.

Totodată, navigația pe Canalul Dunăre - Marea Neagră se desfășoară restricționat pentru convoaiele cu barje goale.

Manevrele de încărcare și descărcare ale navelor în porturile constănțene au fost suspendate de miercuri după-amiază, din cauza vântului extrem de puternic, care a atins și depășit viteze de 90 km/h, și a vizibilității scăzute, în condiții de viscol.

De asemenea, autoritățile locale au anunțat că și Aeroportul Internațional "Mihail Kogălniceanu" este deschis traficului aerian, după ce fusese închis vineri, tot din cauza vremii nefavorabile.

Drumurile naționale din județul Constanța sunt închise pentru a fi deszăpetite, cu excepția DN 3 Constanța - Murfatlar și DN 22C Murfatlar - Cernavodă, pe care pot circula mașinile cu masa maximă autorizată mai mică de 3,5 tone.

Și Compania Națională de Căi Ferate "CFR" SA - Sucursala Regională CF Constanța a anunțat că transportul feroviar pe raza județului Constanța se desfășoară în condiții de iarnă, dar fără probleme deosebite.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 25 Ianuarie 2012
Stire din Eveniment : Dispărută de acasă de trei luni
Pagina a fost generata in 0.3479 secunde