Incendiul de la "Beirut"

Pompierii se apără: "Am fost anunțați prea târziu"

336
1

Articole de la același autor

Pompierii constănțeni spun că încă nu a fost stabilită o cauză probabilă a incendiului și că ancheta este în desfășurare, așa că va mai dura ceva până când rudele fetelor decedate vor primi explicații. De asemenea, șeful ISU Dobrogea spune că, din punctul său de vedere, au fost anunțați prea târziu de producerea incendiului, având în vedere cum ardea clădirea în momentul în care au ajuns la fața locului. În plus, acesta afirmă că s-a ajuns la fața locului în două minute de când a fost primit apelul de urgență. 


"Nu pot să am nici un punct de vedere din moment ce este pornită o anchetă penală în acest sens. Pe de altă parte, nu vreau să intru în polemică cu nimeni, nici cu aparținătorii fetelor care au decedat, nici cu altcineva. Este normal să fim acuzați că am venit la fața locului? Are vreo logică această afirmație? La felul în care clădirea ardea când am ajuns la fața locului, eu cred că am fost anunțați prea târziu, pentru că noi am făcut două minute din momentul anunțului până la fața locului, zona fiind la mai puțin de 300 de metri de sediul nostru. Cauza încă nu a fost stabilită, va mai dura ceva", a precizat, pentru "Cuget Liber", colonelul Viorel Jianu, inspectorul șef al Inspecto-ratului pentru Situații de Urgență Dobrogea. 


Comentează știrea

Cititoare
8 aprilie 2014
Incendiul

Adevarul e ca daca pompierii nu aveau masti de gaze , tuburi cu oxigen si costume speciale , nu aveau cum intra . Mai de graba nu inteleg de ce nimeni din clientii ce fugisera afara , nu au incercat sa faca ceva ca sa scoata de acolo fetele ce tipau ajutor , ca ei erau acolo cand inca focul nu se intinsese atata cat era la venirea pompierilor . pe de alta parte daca usa de la vestiarul unde erau ele , era de termopan si s-a blocat, e extrem de greu sa spargi asa o usa chiar imposibil intr-un timp atat de mic. Ramane intrebarea de ce nu au iesit si ele imediat cand au iesit cu totii . Nu le-a sunat nimeni sa le spuna ca trebuie sa iasa repede ? In primul rand cei ce stiau ca sunt in vestiar . In sfarsit , sa speram ca ancheta va stabili ce s-a intamplat exact .

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7218 secunde